top of page
Rederi Hahn Charter AB

Det är något speciellt med fri horisont över ett hav. Det väcker känslor hos alla tror jag. Vissa känner frihet, någon känner rädsla, hos andra väcker det en nyfikenhet om vad som finns bortom den.

 

Jag vet att jag känner lite av allt, förutom rädsla. Jag har sett fri horisont. Den är underbar att uppleva fortfarande. Men jag ville något annat. Jag ville uppfylla min dröm. En dröm om att starta ett eget rederi och bjuda på god service. Skapa minnen för livet hos mina gäster ombord. Det ger mig otrolig tillfredställelse.

 

Som när några gäster kom ombord och fick uppleva Stockholms skärgård från sin egen yacht och åt god mat ombord. Vi åkte förbi Ingarö Kyrka i en smal kanal och helt plötsligt ser jag en älg komma ner för att dricka. Jag påkallade gästernas uppmärksamhet och de for upp på flybridge för att kunna ta några fina bilder. De var inte särskilt upprörda för att jag avbröt deras middag. De fick ett minne för livet och jag är glad och stolt att jag var en del av den upplevelsen.

Rederi Hahn Charter ska vara det självklara valet när man vill göra något annat än att bara uppleva Sandhamn, Grinda eller Möja. Resan ska vara målet ihop med upplevelserna omkring. Det kan vara allt från vattenskidåkning, lerduveskytte, champagne- vin- eller öl-provning. Stockholms skärgård är full av fantastiska upplevelser, restauranger och hotell.

 

Låt M/Y Rozzo med besättning ta er dit, och skapa upplevelser som stannar kvar, långt efter ni slutat att titta på den fria horisonten. 

Välkommen ombord önskar #Kaptenhahn med besättning.

//Lasse Hahn

bottom of page